dagdienst - 40 uur

Contato
Onderhouds Engineer / Maintenance Technician | Ede dagdienst - 40 uur

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een Onderhouds Engineer. Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Ben jij geïnteresseerd in techniek? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant!

Het TD-team bestaat uit 7 collega's die echt als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's binnen ons bedrijf.


Als Onderhouds Engineer werk je aan oplossingen om storingen structureel te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat een storing aan een volledig elektrische spuitgietmachine of automatische assemblagelijn snel wordt opgelost, zodat het productieproces zo kort mogelijk stil staat. Tegelijkertijd werk je aan structurele oplossingen, informeer je collega's en stem je af hoe zij de machine of automatiseringslijn het beste kunnen bedienen om toekomstige storingen te voorkomen. Naast storingen werk je aan het optimaliseren van onze automatiseringslijnen, het tunen van de vele vision controlesystemen en het installeren van een compleet nieuwe machine.

Jouw werkzaamheden samengevat:

  • Periodieke inspecties aan machines en apparatuur als spuitgietmachines, assemblagelijnen, randapparatuur en algemene bedrijfsinstallaties;
  • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch, vision systemen, robots en automatiseringslijnen);
  • Verhelpen van storingen in machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen;
  • Installeren, testen en ombouwen van (nieuwe) technische hoogwaardige apparatuur en robots;
  • Modificatie- en revisiewerkzaamheden;
  • Deelname aan verbeterprojecten.
Contato

02 Dec 2022