(m/v)

Trainee Kunststoftechniek (m/v)

De functie

Heb jij interesse in Kunststoftechniek en wil jij bijdragen aan de sterke innovatieve groei van onze organisatie? Na een gedegen leerperiode speel je als Proces Engineer een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe producten, processen en matrijzen, alsook bij de optimalisatie van bestaande processen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal vaststellen en vastleggen van het proceswindow en procesparameters, zodat een maximale kwaliteit en output wordt gerealiseerd. Je denkt mee met het productdesign en je hebt een actieve rol bij designreviews. Je doet proefspuitingen (van matrijsinbouw tot en met rapportage), je voert trouble shooting uit en je bent actief in het doen van verbetervoorstellen op gebied van zowel spuitgieten, matrijzen en productontwerp. Met zorgvuldigheid realiseer je de overdracht van een project naar productie. Uiteraard hoort bij dit alles een correcte administratieve verslaglegging. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Het profiel

Je hebt recent een HTS opleiding gevolgd en hebt interesse om je verder te ontwikkelen in kunststoffen, spuitgietprocessen en matrijzen. Je bent bereid tot het behalen van, aanvullende diploma's op het gebied van spuitgieten. Kennis van automatisering is een pré. Van groot belang vinden wij jouw analytisch vermogen en resultaatgerichtheid: het streven naar een optimaal proces ten behoeve van een kwalitatief optimaal product. Je bent daarbij in staat om, 'out of the box', oplossingen te generen. Je bent assertief en durft kritisch te zijn. Verder herken je jezelf in begrippen als: doorzetter, oplossingsgericht, hands-on en flexibel. In verband met onze internationale klantenkring en leveranciers ben je bereid om incidenteel te reizen.

Wat bieden wij ?

In een sterk groeiende organisatie bieden wij naast een plezierige werkomgeving, waarin passie voor productinnovatie centraal staat, ontwikkelingsmogelijkheden, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Informatie

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Wilbert Doornenbal, Plant Manager.

Interesse?

Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van PE.052018 per post of e-mail sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Lisette van Kampen
nlrecruitment@wppg.com

15 Jun 2018