32 uur per week

HR Officer - Tilburg 32 uur per week

Ter vervanging zijn wij voor onze vestiging in Tilburg van Weener Plastics Netherlands op zoek naar een HR Officer.

De functie

Wat houdt de functie o.a. in?

Als HR Officer binnen onze productie locatie in Tilburg weet jij, of vind jij, de antwoorden op de HR gerelateerde vragen die de medewerkers of leidinggevenden vanuit de Operations gerelateerde afdelingen aan jou stellen. Je bent het klankbord op HR gebied voor de leidinggevenden vanuit deze afdelingen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Je zorgt daarnaast voor de juiste uitvoering en opvolging van het in-, door- en uitstroom proces. Waar kun je dan bijvoorbeeld aan denken?

  • Je stelt de vacaturetekst op voor de Manager Technische Dienst (TD), je voert de eerste gesprekken met de geselecteerde kandidaten en de Manager TD, jij geeft de Manager TD advies omtrent de best passende kandidaat en rondt het proces af door het voeren van het arbeidsvoorwaardengesprek met de geselecteerde kandidaat en het verzamelen van alle benodigde gegevens voor de indiensttreding.
  • Je verzamelt de input voor het opleidingsplan van de afdeling Productie, stelt prioriteiten samen met de Manager Productie en Ploegleiders, zoekt de juiste opleidingsvormen bij de behoeftestellingen, geeft uiteindelijk uitvoering aan het definitieve plan en bewaakt de voortgang.
  • Je zorgt voor de juiste afwikkeling van het dienstverband op basis van een bij jou ingediende ontslagbrief vanuit een medewerker uit het Matrijzen Onderhoudsteam.

Voorbeelden van overige werkzaamheden die in jouw functie als HR Officer voorbij komen:

  • De opvolging van het verzuimbeleid en contact onderhouden met de Ploegleider en de Arbodienst in geval van een langdurig verzuimdossier.
  • Het organiseren van een viering voor een 20-jarig jubileum binnen het Logistieke team.
  • Het versturen van een interne memo t.b.v. de indiensttreding van een nieuwe medewerker op de afdeling Proces Engineering.
  • Het mede implementeren van een nieuwe beoordelingsmethodiek i.s.m. de collega HR Officer uit Ede en de HR Manager.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf!

Het profiel

Wie ben jij?

Je bent zelf startend, proactief en ondernemend. Je vindt het leuk om te communiceren op verschillende niveaus en je in te leven in de betreffende gesprekspartner. Je hebt een HBO opleiding in de richting van HR afgerond en bent toe aan de tweede of derde stap in jouw HR loopbaan.

Ons aanbod

Wat bieden wij?

Het salaris is in overeenstemming met de functie en ervaring. Weener Plastics Netherlands kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze organisatie

Waar ga je werken?

Binnen onze vestiging in Ede en Tilburg zijn we dagdagelijks bezig met het beleveren van onze klanten uit o.a. de Food, Nutrition en Personal Care markten met hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten. Een zeer geavanceerd machinepark zorgt er binnen iedere vestiging voor dat deze producten zeven dagen per week, 24 uur per dag, kunnen worden gemaakt.

Totaal telt Weener Plastics Netherlands ongeveer 250 medewerkers, waarnaast er binnen onze Productie afdelingen ook flexibele arbeidskrachten werkzaam zijn.

Je komt te werken in een HR team waar reeds een HR Officer en HR Manager deel van uit maken.

De HR Officers, ieder werkzaam voor één vestiging, zijn het aanspreekpunt voor de Operations gerelateerde afdelingen. De HR Manager werkt overkoepeld over beide vestigingen en is het aanspreekpunt voor de overige/ staf afdelingen binnen beide vestigingen. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste uitvoering wordt gegeven aan het HR beleid binnen Weener Plastics Netherlands.

Contact & Informatie

Wil jij aan de slag als HR Officer bij Weener Plastics in Tilburg?

Stuur dan jouw motivatie en CV zo snel mogelijk naar Kiki Janssens van Personato.
Ook voor eventuele aanvullende vragen en/of het opvragen van verdere informatie kun je hier terecht.

E k.janssens@personato.nl
M 06 19 41 66 74

06 Jul 2021