Informações de contato

Frankeneng 55
NL-6716 AA Ede
The Netherlands

P.O. Box 4
NL-6710 BA Ede

Tel: +31 318 664664
Fax: +31 318 638441
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Onderhouds Engineer | Maintenance Technician

Fulltime | dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een Onderhouds Engineer. Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Ben jij geïnteresseerd in techniek? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant! Het TD-team bestaat uit 7 collega's die echt als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's binnen ons bedrijf.

Jouw functie

Als Onderhouds Engineer werk je aan oplossingen om storingen structureel te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat een storing aan een volledig elektrische spuitgietmachine of automatische assemblagelijn snel wordt opgelost zodat het productieproces zo kort mogelijk stil staat. Tegelijkertijd werk je aan structurele oplossingen, informeer je collega's en stem je af hoe zij de machine of automatiseringslijn het beste kunnen bedienen om toekomstige storingen te voorkomen. Naast de storingen werk je aan het optimaliseren van onze automatiseringslijnen, het tunen van de vele vision controlesystemen en het installeren van een compleet nieuwe machine.

Jouw werkzaamheden samengevat:

  • Periodieke inspecties aan machines en apparatuur als spuitgietmachines, assemblagelijnen, randapparatuur en algemene bedrijfsinstallaties;
  • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch, vision systemen, robots en automatiseringslijnen);
  • Verhelpen van storingen in machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen;
  • Installeren, testen en ombouwen van (nieuwe) technische hoogwaardige apparatuur en robots;
  • Modificatie- en revisiewerkzaamheden;
  • Deelname aan verbeterprojecten.

Saiba mais...


Projectmanager Product Innovation

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke Projectmanager op de afdeling Innovation & Development, die zin heeft in mooie uitdagingen binnen de verpakkingsontwikkeling. Heb jij ervaring als projectmanager of product ontwerper binnen een I&D afdeling in de kunststofindustrie en krijg je energie om samen met het team, bestaande uit totaal 8 collega's, te werken aan projecten in de ontwikkelfase van kunststof verpakkingen? Wil je werken in een omgeving met veel dynamiek en ben je toe aan een 2e of 3e stap in jouw loopbaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw functie

In het Excellence Center "dispensing closures" in Ede ben je als Projectmanager Product Innovation verantwoordelijk voor het coördineren/begeleiden van het gehele productontwikkelingsproces van nieuwe en bestaande producten. Dit begint bij het voeren van gesprekken bij de klant samen met jouw Sales collega's tot het begeleiden van de productie van de eerste pilot producten.

Je gaat samen met jouw Sales collega's naar klanten om vanuit jouw kennis en ervaring met kunststoftechnologie te praten over de productwensen van de klant. Vervolgens ga je samen met het Innovation & Development (I&D) team in Ede aan de slag met deze wensen en vertaal je deze wensen met het team naar innovatieve concepten. De Designers uit het team zorgen voor het verder uit detailleren van de concepten tot produceerbare producten.

Tevens presenteer je tussentijds voorstellen bij de klanten en draag je zorg voor de afstemming met de klant gedurende het project. Je waakt over de planningen, kosten en deadlines. Daarnaast zorg je voor heldere rapportages en eventueel ondersteunend onderzoek (bijv. mouldflow analyses en FMEA trajecten). Tot slot, als Projectmanager Product Innovation begeleid je het project in de ontwikkelfase en draag je het over aan het interne Project Management team in Ede als het project daadwerkelijke overgaat tot productie.

Je rapporteert in deze functie aan de Director Innovation & Development.

Kortom, een verantwoordelijke rol in een jong, gedreven en creatief team, binnen een groeiend en innovatief bedrijf in Ede.

Saiba mais...


Medewerker Verkoop Binnendienst | Ede | 24 uur

Parttime | dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst op de afdeling Sales, die zin heeft in mooie uitdagingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie. Heb jij ervaring als medewerker verkoop binnendienst of sales office medewerker binnen een Sales afdeling in de (kunststof)industrie en krijg je energie om samen met het team, bestaande uit totaal 7 collega's, te werken met klanten? Wil je werken in een omgeving met veel dynamiek en ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw functie

Als medewerker Verkoop Binnendienst voer je commerciële en administratieve werkzaamheden uit. Je verzamelt en controleert orderinformatie ten behoeve van een juiste orderafwikkeling door planning en administratie. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van prijsafspraken voor jouw klantenpakket. Daarnaast verzorg je standaard offertes en zorg je voor opvolging hiervan. Bij afwezigheid van collega's, verzend je monsters en doe je de bijbehorende follow-up. Je zorgt voor de afhandeling van klantaanvragen binnen de interne organisatie. Tenslotte ondersteun je waar nodig de Sales Office Manager bij het vastleggen van de ordergegevens per afnemer en lever je een proactieve bijdrage aan verbeterprojecten. Je rapporteert in deze functie aan de Sales Office Manager.

Saiba mais...