Informações de contato

Frankeneng 55
NL-6716 AA Ede
The Netherlands

P.O. Box 4
NL-6710 BA Ede

Tel: +31 318 664664
Fax: +31 318 638441
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Product Development Engineer

Ede | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een creatieve en initiatiefrijke Product Development Engineer met gevoel voor design, die zin heeft in mooie uitdagingen binnen de verpakkingsontwikkeling. Heb jij ervaring in productontwikkeling en krijg je energie om samen met het team, bestaande uit totaal 5 collega's, te werken aan de ontwikkeling van kunststof verpakkingen? Wil je werken in een omgeving met veel dynamiek en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw functie

Als Product Development Engineer ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe kunststofproducten van schetsfase tot de vrijgave voor productie. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van kunststof verpakkingen en de daarbij in te zetten kunststoftechnologie. Je rapporteert aan de Directeur Innovation & Development. Na een gedegen inwerkperiode ben je medeverantwoordelijk voor:

 • Het in teamverband onderzoeken, ontwikkelen en/of optimaliseren van nieuwe innovatieve kunststofproducten voor diverse markten/klanten over de gehele wereld;
 • Door middel van 3D CAD (Siemens NX) verwerken van ruwe schetsen tot detail product tekeningen;
 • Het valideren en uitvoeren van producten/testen;
 • Het meewerken aan diverse projecten als onderdeel van een projectteam in samenwerking met onder andere de afdeling Project Management en Engineering;
 • Het organiseren van ondersteunend onderzoek en verzorgen van heldere rapportages.

Kortom, een verantwoordelijke rol in een jong, gedreven en creatief team, binnen een groeiend en innovatief bedrijf in Ede.

Het team

Het team in Ede bestaat uit 5 collega's verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kunststof verpakkingen. De Product Development Engineer rapporteert aan de Director Innovation & Development.

Saiba mais...


Medewerker Onderhoud Matrijzen

Ede | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een Werkplaats medewerker Onderhoud Matrijzen. Wil jij werken in de techniek en het onderhoud van matrijzen en matrijsonderdelen? Ben jij precies, nauwkeurig en is onderhoud jouw ding? Heb jij een passie voor techniek? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant!

Jouw functie

Als Werkplaats medewerker voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de matrijzen van onze spuitgietmachines. Dit doe je aan de hand van werkopdrachten en bijbehorende instructies, zodat de matrijzen in optimale conditie zijn om zo snel mogelijk weer in productie genomen te kunnen worden.

Jouw werkzaamheden samengevat:

 • (De-)monteren van matrijzen en matrijsdelen;
 • Werken met diverse meetapparatuur;
 • Conserveren (schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en uitvoeren van controles t.a.v. mogelijke gebreken;
 • Herstellen en uitvoeren van verbeterwerkzaamheden aan de matrijzen en hotrunners;
 • Collega's en/of externe partijen voorzien van werkinstructie;
 • Uitvoeren van kleine reparaties conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Schoonmaken en onderhouden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte.

Jij zorgt voor correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen wanneer ze gereed zijn en geeft ze op de juiste manier vrij voor productie. Omdat we Excellence Center zijn binnen de Weener Plastics groep willen we te allen tijde de beste prestaties laten zien. Daarom werken we aan continue verbetering. Jij werkt mee aan verbeterprojecten binnen de matrijzenonderhoudsdienst (MOD). Je werkt in de dagdienst.

Het team

Het team bestaat uit 7 collega's die als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's binnen ons bedrijf.

Saiba mais...