Informações de contato

Frankeneng 55
NL-6716 AA Ede
The Netherlands

P.O. Box 4
NL-6710 BA Ede

Tel: +31 318 664664
Fax: +31 318 638441
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Werkplaatsmedewerker Onderhoud | Matrijzen Onderhoud

Fulltime | dagdienst | Ede

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een Werkplaats medewerker op de afdeling Matrijzenwerkplaats. Wil jij werken in de techniek, ben jij precies en nauwkeurig en is onderhoud jouw ding? Solliciteer dan direct en kom werken in het hart van ons bedrijf!

De functie

Als Werkplaats medewerker voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de matrijzen van onze spuitgietmachines. Dit doe je aan de hand van werkopdrachten en bijbehorende instructies, zodat de matrijzen weer in optimale conditie zijn om zo snel mogelijk weer in productie genomen te kunnen worden. Je werkt in dagdienst. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • (De-)monteren van matrijzen en matrijsdelen;
 • Je werkt met diverse meetapparatuur;
 • Het conserveren (schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en uitvoeren van controles t.a.v. mogelijke gebreken;
 • Collega's en/of externe partijen voorzien van werkinstructie;
 • Uitvoeren van kleine reparaties conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het schoonmaken en onderhouden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte.

Jij zorgt voor correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen wanneer ze gereed zijn en geeft ze op de juiste manier vrij voor productie. Omdat we Excellence Center zijn binnen de Weener Plastics groep willen we te allen tijde de beste prestaties laten zien. Daarom werken we aan continue verbetering. Jij werkt mee aan verbeterprojecten binnen de Matrijzenwerkplaats.

Saiba mais...


Technical Engineer

Fulltime | dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Ede - Netherlands

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een Technical Engineer. Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Met jouw kennis van techniek lever je een bijdrage aan de maakindustrie waarbij we complexe producten ontwikkelen en produceren voor de Food, Nutrition en Personal Care markten. Ben jij een technicus met ervaring in elektro? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant!

De functie

Als Technical Engineer werk je aan oplossingen om storingen structureel te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat een storing aan een volledig elektrische spuitgietmachine of automatische assemblagelijn snel wordt opgelost zodat het productieproces zo kort mogelijk stil staat. Tegelijkertijd werk je aan structurele oplossingen en informeer je collega's en stem je af hoe zij de machine of automatiseringslijn het beste kunnen bedienen om toekomstige storingen te voorkomen.

Naast de storingen die prioriteit krijgen, werk je aan het optimaliseren van onze automatiseringslijnen/ het tunen van de vele vision controle systemen, het installeren van een compleet nieuwe machine of deelname aan projecten t.a.v. continue verbeteringen in de fabriek.

Jouw werkzaamheden samengevat:

 • Periodieke inspecties aan machines en apparatuur als spuitgietmachines, assemblagelijnen, randapparatuur en algemene bedrijfsinstallaties
 • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch, vision systemen, robots en automatiseringslijnen)
 • Verhelpen van storingen in machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen
 • Installeren, testen en ombouwen van nieuwe technische hoogwaardige apparatuur en robots
 • Modificatie- en revisie werkzaamheden

De afdeling

Het TD- team bestaat uit 8 collega's die echt als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's binnen ons bedrijf.

Saiba mais...