Informações de contato

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

HR Manager - Ede en Tilburg

fulltime / 32 uur is bespreekbaar

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Ben jij een toegankelijke HR Manager die het leuk vindt om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau werkzaam te zijn? En kom jij goed tot je recht binnen een dynamische productie-omgeving waar in ploegendienst wordt gewerkt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

De Functie

Als HR Manager geef je leiding aan twee HR Officers en de receptie en ben je het aanspreekpunt voor het HR-beleid in onze organisaties, locaties Tilburg en Ede. Je rapporteert aan de Managing Director Nederland en je bent onderdeel van het Managementteam in Tilburg en Ede.

Je zorgt ervoor dat wetgeving, CAO en beleid worden vertaald naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast bestaat je takenpakket uit werving & selectie, ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden, functiewaardering, verzuimbegeleiding, deelnemen aan OR-aangelegenheden en het verzorgen van de correspondentie rondom in- door- en uitstroom. Je hebt met regelmaat contact met de Group HR Director en werkt met haar samen aan HR gerelateerde projecten.

Naast bovengenoemde werkzaamheden werk je uiteraard ook aan HR gerelateerde projecten die direct gelinkt zijn aan de ambitieuze organisatiedoelstellingen binnen de vestigingen Tilburg en Ede. Kortom, een functie met veel variatie binnen een ambitieus bedrijf!

Saiba mais...


Allround Matrijzenmonteur (2 FTE) - Tilburg

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

De Functie

Als Allround Matrijzenmonteur in dagdienst voer je met name onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan matrijzen van onze spuitgietmachines, conform aanwijzingen, zodat deze matrijzen weer in optimale conditie zijn en zo snel mogelijk weer in productie genomen kunnen worden.

Gedurende een werkdag als Allround Matrijzenmonteur houdt jij je onder andere bezig met:

 • Het monteren van de matrijzen en matrijsdelen;
 • Het conserveren(schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en controleert deze op eventuele gebreken;
 • Het adviseren over aanpassingen en reparaties en voert zelf kleine reparaties uit conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het zorgen voor de correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen;
 • Het bedienen van diverse metaalbewerkingsmachines (zoals conventioneel frezen, draaien, slijpen en vonkverspaning) en diverse meetapparatuur;
 • Het schoonmaken en het in goede staat houden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte;
 • Het meewerken aan verbeterprojecten gerelateerd aan de werkzaamheden binnen de Matrijs Onderhoudsdienst.

  Kortom, een veelzijdige en uitdagende technische functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf!

Saiba mais...


HR Officer - Tilburg

32 uur per week

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Ter vervanging zijn wij voor onze vestiging in Tilburg van Weener Plastics Netherlands op zoek naar een HR Officer.

De functie

Wat houdt de functie o.a. in?

Als HR Officer binnen onze productie locatie in Tilburg weet jij, of vind jij, de antwoorden op de HR gerelateerde vragen die de medewerkers of leidinggevenden vanuit de Operations gerelateerde afdelingen aan jou stellen. Je bent het klankbord op HR gebied voor de leidinggevenden vanuit deze afdelingen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Je zorgt daarnaast voor de juiste uitvoering en opvolging van het in-, door- en uitstroom proces. Waar kun je dan bijvoorbeeld aan denken?

 • Je stelt de vacaturetekst op voor de Manager Technische Dienst (TD), je voert de eerste gesprekken met de geselecteerde kandidaten en de Manager TD, jij geeft de Manager TD advies omtrent de best passende kandidaat en rondt het proces af door het voeren van het arbeidsvoorwaardengesprek met de geselecteerde kandidaat en het verzamelen van alle benodigde gegevens voor de indiensttreding.
 • Je verzamelt de input voor het opleidingsplan van de afdeling Productie, stelt prioriteiten samen met de Manager Productie en Ploegleiders, zoekt de juiste opleidingsvormen bij de behoeftestellingen, geeft uiteindelijk uitvoering aan het definitieve plan en bewaakt de voortgang.
 • Je zorgt voor de juiste afwikkeling van het dienstverband op basis van een bij jou ingediende ontslagbrief vanuit een medewerker uit het Matrijzen Onderhoudsteam.

Voorbeelden van overige werkzaamheden die in jouw functie als HR Officer voorbij komen:

 • De opvolging van het verzuimbeleid en contact onderhouden met de Ploegleider en de Arbodienst in geval van een langdurig verzuimdossier.
 • Het organiseren van een viering voor een 20-jarig jubileum binnen het Logistieke team.
 • Het versturen van een interne memo t.b.v. de indiensttreding van een nieuwe medewerker op de afdeling Proces Engineering.
 • Het mede implementeren van een nieuwe beoordelingsmethodiek i.s.m. de collega HR Officer uit Ede en de HR Manager.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf!

Saiba mais...


Allround Onderhoudsmonteur (2-ploegen) - Tilburg

fulltime

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Ter versterking van ons Technische Dienst team binnen de vestiging Tilburg van Weener Plastics Netherlands zijn wij op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur.

De functie

Wat houdt de functie Allround Onderhoudsmonteur in 2-ploegen o.a. in?

Als Allround Onderhoudsmonteur in ploegendienst voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:

 • Het vaststellen, oplossen en registeren van storingen aan machines (spuitgiet- en assemblage machines) en apparatuur (algemene installaties en randapparatuur zoals Star- en Fanuc robots).
 • Het vaststellen, oplossen en registeren van proces- en/of matrijsstoringen.
 • Het mede bouwen (en optimaliseren) van nieuwe technische installaties op zodanige wijze dat de processen maximale output opleveren en minimale stilstanden veroorzaken.
 • Het uitvoeren van periodieke inspecties aan machines en apparatuur waardoor de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
 • Het assisteren bij het demonteren en opnieuw monteren van spuitgietmachines en/of apparatuur en/of montagelijnen aan de hand van werkopdrachten.

Vanuit de functie van Allround Onderhoudsmonteur in de ploegen rapporteer je aan de Manager Technische Dienst.

Kortom, een echte uitdagende technische allround functie!

Saiba mais...