Informações de contato

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Allround Onderhoudsmonteur

m/v - fulltime

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands


Ter versterking van ons Technische Dienst team binnen de vestiging Tilburg van Weener Plastics Netherlands zijn wij op zoek naar:

Twee Allround Onderhoudsmonteurs (3-ploegendienst, excl. nachten en incl. weekend)


Weener Plastics Netherlands, vestiging Tilburg:

Binnen onze vestiging in Tilburg zijn we dagdagelijks bezig met het beleveren van onze klanten, die zich met name in Food en Personal Care markten bevinden, met onze hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten.

Een zeer geavanceerd machinepark zorgt ervoor dat deze producten zeven dagen per week, 24 uur per dag, kunnen worden gemaakt.

Ter ondersteuning van onze Productie afdeling gaan wij het Technische Dienst team uitbreiden met een 3-ploegendienst, welke zeven dagen per week tussen 06.00 uur en 22.00 uur de benodigde technische ondersteuning gaat bieden aan de afdeling Productie.

Om deze reden zijn wij dan ook op zoek naar jou!


De functie

Wat houdt de functie Allround Onderhoudsmonteur o.a. in?

Als Allround Onderhoudsmonteur in ploegendienst voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Het vaststellen, oplossen en registeren van storingen aan machines (spuitgiet- en assemblage machines) en apparatuur (algemene installaties en randapparatuur zoals Star- en Fanuc robots).
  • Het vaststellen, oplossen en registeren van proces- en/of matrijsstoringen.
  • Het mede bouwen (en optimaliseren) van nieuwe technische installaties op zodanige wijze dat de processen maximale output opleveren en minimale stilstanden veroorzaken.
  • Het uitvoeren van periodieke inspecties aan machines en apparatuur waardoor de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
  • Het assisteren bij het demonteren en opnieuw monteren van spuitgietmachines en/of apparatuur en/of montagelijnen aan de hand van werkopdrachten.

Vanuit de functie van Allround Onderhoudsmonteur in de ploegen rapporteer je aan de Manager Technische Dienst.

Saiba mais...