Informações de contato

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Productie Manager | Tilburg

Fulltime dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren en daadkrachtige Productie Manager met bewezen ervaring in Lean en Six Sigma binnen een volcontinu productie omgeving. Ben jij de van nature sterke persoonlijkheid die leiding komt geven aan onze 5 ploegleiders (werkzaam in een 5-ploegensysteem, indirect aan 50 medewerkers) en zorg jij voor een soepele productie flow van kunststof verpakkingen? Wil je werken in een omgeving met veel dynamiek en heb je de ambitie om jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact.

Weener Plastics (WP) Netherlands is een toonaangevende producent van hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten. De vestiging in Tilburg ontwerpt, ontwikkelt en produceert functionele caps en closures. Duurzaamheid is een belangrijk en integraal onderdeel van onze strategie. We nemen allerlei maatregelen en initiatieven om onze eigen ecologische voetafdruk te verkleinen en we helpen klanten om die van hen te verminderen door duurzamere oplossingen aan te bieden. Klanten zijn fabrikanten van zowel multinationale merken als huismerken in de personal care, food en household industrie.

Jouw functie

Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces, welke bestaat uit spuitgieten, assemblage en procesoptimalisatie. Je rapporteert aan de Plantmanager Tilburg en neemt deel in het Plant Team. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor:
 • Met een duidelijke visie aansturen van de activiteiten, processen en mensen in productie en zorg dragen voor de gewenste productie-output;
 • Continu verbeteren en optimaliseren van het productieproces m.b.v. methodes als LEAN en 6S; op een natuurlijke en enthousiasmerende wijze weet je collega's te betrekken vanuit diverse disciplines;
 • In nauwe samenwerking met de afdelingen Technische Dienst, Matrijzen Onderhoudsdienst en Proces Optimalisatie zorgdragen voor een optimaal werkend productie apparaat;
 • Actief stimuleren van een positieve werkcultuur, waarbij je een inspiratiebron en coach bent voor je Ploegleiders en medewerkers in productie;
 • Waarborgen van Veiligheid en Kwaliteit als belangrijke basisprincipes binnen WP; je helpt jouw team om hier constant aandacht voor te hebben;
 • (Mede) formuleren, implementeren en bewaken van het strategisch plan;
 • Op een nauwgezette wijze analyseren van productieresultaten en KPI's, waarbij je oog houdt op leverbetrouwbaarheid, effectiviteit en budgetten.

Kortom, een sturende en verbindende rol in een technologische- en geavanceerde productie omgeving binnen een groeiend en innovatief bedrijf in Tilburg.

Saiba mais...


Werkplaats medewerker onderhoud | Matrijzen

fulltime/parttime | dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Werkplaats Medewerker op de afdeling Matrijzenonderhoud. Wil jij werken in de techniek, ben jij precies en nauwkeurig en is onderhoud jouw ding? Solliciteer dan direct en kom werken in het hart van ons bedrijf!

Jouw functie

Als Werkplaats Medewerker voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de matrijzen van onze spuitgietmachines. Dit doe je aan de hand van werkopdrachten en bijbehorende instructies, zodat de matrijzen weer in optimale conditie zijn om zo snel mogelijk weer in productie genomen te worden. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • (De-)monteren van matrijzen en matrijsdelen;
 • Het conserveren (schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en uitvoeren van controles t.a.v. mogelijke gebreken;
 • Collega's en/of externe partijen voorzien van werkinstructie;
 • Uitvoeren van kleine reparaties conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het schoonmaken en onderhouden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte.

Jij zorgt voor correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen wanneer ze gereed zijn en geeft ze op de juiste manier vrij voor productie. Omdat we Excellence Center zijn binnen de Weener Plastics groep willen we ten alle tijden de beste prestaties laten zien. Daarom werken we aan continue verbetering. Jij werkt mee aan verbeterprojecten binnen de matrijzenonderhoudsdienst (MOD).

Saiba mais...


Skilled Servicedesk Medewerker | Tilburg | 36-40U

Fulltime dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Skilled Servicedesk Medewerker voor de afdeling IT. Wil je werken in een dynamische omgeving waar jouw kennis en support van grote meerwaarde is? Is service verlenen jouw ding en is jouw werkdag geslaagd als alle collega's binnen Weener Plastics goed aan de slag kunnen? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw functie

Als Skilled Servicedesk Medewerker ben je in een team van 3 collega's en IT manager verantwoordelijk voor de inkomende vragen en tickets binnen onze internationale organisatie. Je ondersteunt 4 locaties waarbij je standplaats Tilburg is. Jij biedt zowel op kantoor als op afstand met behulp van een ticketsysteem ondersteuning en zorgt dat jouw collega's goed geholpen worden. Met jouw oplossingsgerichte houding en analytische vermogen ben jij in staat om snel problemen op te lossen. Daarnaast zorg je ervoor dat apparatuur klaar staat en op de juiste manier uitgeleverd wordt.

In deze rol krijg je te maken met vragen als:

 • Waarom werkt mijn MS Teams niet goed, er zit een vertraging op?
 • Kun je een account aanmaken voor een nieuwe medewerker?
 • Kun je handscanners vanuit de productie resetten?
 • Ik mis een applicatie op mijn computer, kun je deze toevoegen?

Je houdt het ticketsysteem bij en zorgt voor overzicht. Je stelt de juiste prioriteiten en biedt support bij zowel 1e als 2e-lijns vragen. Kortom, een allround functie waarin jij vraagbaak bent voor collega's.

Voorbeelden van andere werkzaamheden:

 • Vragen over werkplekken, business applicaties en telefonie;
 • Afhandelen en administreren van standaard verzoeken via ticketsysteem;
 • IT ondersteuning in ons ver geautomatiseerde productieomgeving (bijv. industriële scanners en stickerprinters);
 • Bestellen en uitleveren van hardware;
 • Ontwikkelen en actualiseren van kennisdocumenten binnen de afdeling.

Saiba mais...


Onderhoudsengineer | Technician

fulltime/parttime | dagdienst

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Onderhoudsengineer - Technician. Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Met jouw kennis van techniek lever je een bijdrage aan de maakindustrie waarbij we complexe producten ontwikkelen en produceren voor de Food, Nutrition en Personal Care markten. Ben jij een technicus met ervaring in elektro? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant!

Jouw functie

Als Onderhoudsengineer - Technician werk je aan oplossingen om storingen structureel te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat een storing aan een volledig elektrische spuitgietmachine of automatische assemblagelijn snel wordt opgelost zodat het productieproces zo kort mogelijk stil staat. Tegelijkertijd werk je aan structurele oplossingen en informeer je collega's en stem je af hoe zij de machine of robot het beste kunnen bedienen om toekomstige storingen te voorkomen.

Naast de storingen die prioriteit krijgen, werk je aan het optimaliseren en tunen van het vision controle systeem, het installeren van een compleet nieuwe machine of deelname aan projecten t.a.v. continu verbeteren in de fabriek. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • Periodieke inspecties aan machines en apparatuur als spuitgietmachines, assemblagelijnen, randapparatuur en algemene bedrijfsinstallaties;
 • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch, servo-/vision systemen, robots en PLC automatiseringen);
 • Verhelpen van storingen in machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen;
 • Installeren, testen en ombouwen van nieuwe technische hoogwaardige apparatuur en robots;
 • Modificatie- en revisie werkzaamheden.

Het TD- team bestaat uit 8 collega's die echt als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's in de productie.

Saiba mais...