Informações de contato

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Technician Automatisering

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Met jouw kennis van automatisering en visionsystemen zorg jij ervoor dat elektrotechnische installaties blijven draaien en nieuwe automatiseringsprojecten worden opgestart. Ben jij een Technician met ervaring in (complexe) automatisering? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant in Tilburg!

Jouw functie

Als Technician Automatisering werk je aan oplossingen om elektrotechnische installaties en visionsystemen structureel draaiende te houden in ons volcontinu productieproces. Uiteraard wordt er tijd ingepland voor preventief onderhoud zodat jij structureel je onderhoudswerkzaamheden aan de automatisering kunt uitvoeren, testen kunt doen en optimalisaties kunt uitvoeren. Daarnaast werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten om de fabriek toekomstbestendig te maken. Denk aan het installeren van een compleet nieuwe machine of deelname aan projecten t.a.v. continu verbeteren van robots en andere automatiseringen.

Op gebied van automatisering en robotisering heeft Weener Plastics grote stappen gemaakt. We werken met de modernste interne transportsystemen (AGV) en MES systemen om verder te digitaliseren. Om storingen aan automatisering, camera's, sensoren en robots te voorkomen vinden we het belangrijk dat collega's aan de machines goed opgeleid zijn. In jouw rol geef je collega's instructie vanuit jouw expertise van PLC, Vision en industriële automatiseringen.

Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • Controleren, optimaliseren en configureren van (vision)systemen, robots en PLC automatiseringen;
 • Verhelpen van storingen aan machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen;
 • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch);
 • Installeren, programmeren, testen en ombouwen van nieuwe technische hoogwaardige apparatuur en robots;
 • Modificatie- en revisie-werkzaamheden;
 • Zelfstandig begeleiden van leveranciers binnen de plant en onderhouden van relaties met externe partners;
 • Vraagbaak op gebied van (PLC) automatisering en geven van instructies aan collega's binnen de technische - en productie afdelingen.

Saiba mais...


Onderhoudsmonteur Matrijzen

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Matrijzen op de afdeling Matrijzenonderhoud. Wil jij werken in de techniek, ben jij precies en nauwkeurig en is onderhoud jouw ding? Solliciteer dan direct en kom werken in het hart van ons bedrijf!

Jouw functie

Als Onderhoudsmonteur Matrijzen voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de matrijzen van onze spuitgietmachines. Dit doe je aan de hand van werkopdrachten en bijbehorende instructies, zodat de matrijzen weer in optimale conditie zijn om zo snel mogelijk weer in productie genomen te worden. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • (De-)monteren van matrijzen en matrijsdelen;
 • Het conserveren (schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en uitvoeren van controles t.a.v. mogelijke gebreken;
 • Herstel- en verbeterwerkzaamheden aan de matrijzen en hotrunner;
 • Collega's en/of externe partijen voorzien van werkinstructie;
 • Uitvoeren van kleine reparaties conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het schoonmaken en onderhouden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte.

Jij zorgt voor correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen wanneer ze gereed zijn en geeft ze op de juiste manier vrij voor productie. Omdat we Excellence Center zijn binnen de Weener Plastics groep willen we te allen tijde de beste prestaties laten zien. Daarom werken we aan continue verbetering. Jij werkt mee aan verbeterprojecten binnen de matrijzenonderhoudsdienst (MOD).

Saiba mais...