Informações de contato

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CC: 55763685
IVA: NL851851034B01

Assistent Supply Chain

m/v 32-40 uur per week

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

De functie

Als Assistent Supply Chain ondersteun jij de Productie Planner door het verwerken van de orders in ons ERP-systeem, IQMS. Daarnaast zorg je er samen voor dat er een efficiënte productieplanning wordt opgesteld a.d.h.v. deze orders. Je stelt samen de behoefteplanning op voor de grondstoffen, die benodigd zijn voor het produceren van deze orders. Hierbij houden jullie rekening met de benodigde matrijswissels en het benodigde matrijs- en machineonderhoud, welke ook door jullie i.o.m. de Operationele afdelingen worden ingepland. Verder signaleer je samen mogelijke verstoringen in het productieproces en wordt hierop door jullie actie ondernomen.

Daarnaast ondersteun je onze Expeditie collega's bij het inzetten van transport om de producten op het afgesproken moment bij onze klant te kunnen afleveren. Daarbij behorend zorg je er ook voor dat alle benodigde vervoersdocumenten op orde zijn. Verder vervang je bij afwezigheid onze Expeditie collega's, zodat onze transporteurs, m.b.t. het inkomend en uitgaand goed, verder geholpen kunnen worden.

Tot slot krijg je ook de kans om samen met de Logistiek Manager, en tevens Continue Verbeteraar binnen onze vestiging in Tilburg, te kijken waar er verbetermogelijkheden zijn binnen onze Logistieke afdeling en deze ook samen uit te voeren.

Kortom, een uitgebreide en uitdagende functie!

Saiba mais...


HR Manager - Ede en Tilburg

fulltime / 32 uur is bespreekbaar

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Ben jij een toegankelijke HR Manager die het leuk vindt om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau werkzaam te zijn? En kom jij goed tot je recht binnen een dynamische productie-omgeving waar in ploegendienst wordt gewerkt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

De Functie

Als HR Manager geef je leiding aan twee HR Officers en de receptie en ben je het aanspreekpunt voor het HR-beleid in onze organisaties, locaties Tilburg en Ede. Je rapporteert aan de Managing Director Nederland en je bent onderdeel van het Managementteam in Tilburg en Ede.

Je zorgt ervoor dat wetgeving, CAO en beleid worden vertaald naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast bestaat je takenpakket uit werving & selectie, ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden, functiewaardering, verzuimbegeleiding, deelnemen aan OR-aangelegenheden en het verzorgen van de correspondentie rondom in- door- en uitstroom. Je hebt met regelmaat contact met de Group HR Director en werkt met haar samen aan HR gerelateerde projecten.

Naast bovengenoemde werkzaamheden werk je uiteraard ook aan HR gerelateerde projecten die direct gelinkt zijn aan de ambitieuze organisatiedoelstellingen binnen de vestigingen Tilburg en Ede. Kortom, een functie met veel variatie binnen een ambitieus bedrijf!

Saiba mais...


Allround Matrijzenmonteur (2 FTE) - Tilburg

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

De Functie

Als Allround Matrijzenmonteur in dagdienst voer je met name onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan matrijzen van onze spuitgietmachines, conform aanwijzingen, zodat deze matrijzen weer in optimale conditie zijn en zo snel mogelijk weer in productie genomen kunnen worden.

Gedurende een werkdag als Allround Matrijzenmonteur houdt jij je onder andere bezig met:

 • Het monteren van de matrijzen en matrijsdelen;
 • Het conserveren(schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en controleert deze op eventuele gebreken;
 • Het adviseren over aanpassingen en reparaties en voert zelf kleine reparaties uit conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het zorgen voor de correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen;
 • Het bedienen van diverse metaalbewerkingsmachines (zoals conventioneel frezen, draaien, slijpen en vonkverspaning) en diverse meetapparatuur;
 • Het schoonmaken en het in goede staat houden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte;
 • Het meewerken aan verbeterprojecten gerelateerd aan de werkzaamheden binnen de Matrijs Onderhoudsdienst.

  Kortom, een veelzijdige en uitdagende technische functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf!

Saiba mais...


Allround Onderhoudsmonteur (2-ploegen) - Tilburg

fulltime

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Ter versterking van ons Technische Dienst team binnen de vestiging Tilburg van Weener Plastics Netherlands zijn wij op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur.

De functie

Wat houdt de functie Allround Onderhoudsmonteur in 2-ploegen o.a. in?

Als Allround Onderhoudsmonteur in ploegendienst voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:

 • Het vaststellen, oplossen en registeren van storingen aan machines (spuitgiet- en assemblage machines) en apparatuur (algemene installaties en randapparatuur zoals Star- en Fanuc robots).
 • Het vaststellen, oplossen en registeren van proces- en/of matrijsstoringen.
 • Het mede bouwen (en optimaliseren) van nieuwe technische installaties op zodanige wijze dat de processen maximale output opleveren en minimale stilstanden veroorzaken.
 • Het uitvoeren van periodieke inspecties aan machines en apparatuur waardoor de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
 • Het assisteren bij het demonteren en opnieuw monteren van spuitgietmachines en/of apparatuur en/of montagelijnen aan de hand van werkopdrachten.

Vanuit de functie van Allround Onderhoudsmonteur in de ploegen rapporteer je aan de Manager Technische Dienst.

Kortom, een echte uitdagende technische allround functie!

Saiba mais...